Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Da bismo uspješno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavijestimo o trenutnom statusu narudžbine. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo ih davati trećim licima.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime firme Tehno Dental d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Tehno Dental d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Povezane Internet stranice

Morate biti svjesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na našoj stranici mogu sadržati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovdje navedenih odredaba.

Saglasnost i promjene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.