Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, reklamacije i otkazivanje porudžbina proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Tehnodental.ba internet stranica može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima. Pružalac usluga (prodavac) je TehnoDental d.o.o., a kupac je posjetilac ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbinu, pošalje je pružaocu usluga te izvrši plaćanje uplatom na žiro račun, kreditnom karticom ili pouzećem.

MINIMALNA ONLINE PORUDŽBINA
Minimalna porudžbina za fizička i pravna lica iznosi 1 KM.

CIJENE
Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama i u njih je uračunat PDV. TehnoDental.ba zadržava pravo promjene cijena svog asortimana u svakom momentu. Cijene navedene na web prodavnici važe samo za web prodavnicu, i mogu se razlikovati od cijena u maloprodajnim objektima ili na veleprodaji. Kupac plaća artikal poručen putem web shopa po trenutno izraženoj cijeni, u trenutku kupovine artikla.

Konačan račun će biti dostavljen kupcu na email koji ostavio prilikom narudžbine proizvoda. Nakon dostave računa i potvrde, iznos Vašeg računa se smatra konačnim. Ako kupac ne primi potvrdu porudžbine na email nakon što je istu zaključio, ima pravo da o tome obavijesti prodavca koji će mu je u najkraćem mogućem roku dostaviti.

PLAĆANJE
Plaćanje se može izvršiti prethodnom uplatom na žiro račun ili po pouzeću – gotovinom ili kreditnom karticom. Ukoliko plaćanje vršite gotovinom, molimo Vas da pripremite tačan iznos prije isporuke.

REKLAMACIJE
TehnoDental d.o.o. se obavezuje da isporuči robu koja je tehnički i zdravstveno ispravna i koja odgovara opisu proizvoda sa web sajta. Slika koja ilustruje proizvod na sajtu ne mora identično odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac ne može ovaj segment reklamirati. Naknadne reklamacije ne primamo. Molimo Vas da prilikom pouzeća robe i prije plaćanja istu provjerite.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE
Porudžbinu je moguće promijeniti ili otkazati u roku od 24 sata od slanja porudžbine, putem email-a ili kontaktiranjem naše veleprodajne službe.